Arif Paşa'nın Diyarbekir Seyahatnamesi ve Diyarbekirli Said Paşa'nın bölgeye ait notları = The Diyarbekir travelogue of Arifi Pasha and the notes about the region bı Said Pasha of Diyarbekir (Harvard)
309 s.