Atatürk Araştırma Merkezi'nin 'Atatürk, Milli mücadele ve Türkiye Cumhuriyeti hakkında yabancı ülkelerde yayınlanmış eserlerin bibliyografyalarının hazırlanması ve bu eserlerin Türkiye'ye kazandırılması projesi' hakkında
Atatürk Araştırma Merkezi Dergisi, 13-1 (37, Mart 1997) 151-159 ss.