"Balkanlar'dan gelip kongremize katılan meslekdaşlarımızın folklor ve halk edebiyatı araştırmalarına katkıları." - Bali, Muhan
Beşinci Milletler Arası Türkoloji Kongresi, İstanbul 23-28 Eylül 1985, Tebliğler, Türk edebiyatı, İstanbul 1988, 289-293 ss.