"Betrachtungen zur uigurischen "Maitrisimit" ein praklassisc her text?." - Laut, Jens Peter
Beşinci Milletler Arası Türkoloji Kongresi, İstanbul 23-28 Eylül 1985, Tebliğler, Türk Dili, İstanbul 1985, 171-176 ss.