-Up zarf-fiil ekinin Eski Anadolu Türkçesindeki fonetik durumu
Uluslararası Eski Anadolu Türkçesi Araştırmaları Çalıştayı Bildirileri, 1-2 Aralık 2010. İstanbul, İstanbul Üniversitesi, 2013. 115-153 ss.