Eski Anadolu Türkçesi metinlerinde yapım ekleriyle Türkçeleşen Arapça Farsça kelimlerin imlası ve İbn-i Âdil Melhamesi'nden yansımalar
Uluslararası Eski Anadolu Türkçesi Araştırmaları Çalıştayı Bildirileri, 1-2 Aralık 2010. İstanbul, İstanbul Üniversitesi, 2013. 155-172 ss.