Eski Anadolu Türkçesi açısından Germiyanlı (Kütahya) şairlerin yeri ve Kütahya'daki yazma eser kütüphanelerinin önemi
Uluslararası Eski Anadolu Türkçesi Araştırmaları Çalıştayı Bildirileri, 1-2 Aralık 2010. İstanbul, İstanbul Üniversitesi, 2013. 475-510 ss.