Hilmi Yavuz'un şiirlerinde dağ
XXV. Uluslararası KIBATEK Edebiyat Sempozyumu: Uluslararası Edebiyatta Dağ Sempozyumu Bildiriler Kitabı. 30 Ekim-3 Kasım 2013 Alanya - Türkiye. Ankara, 2013. 145-158. ss.