Özbek edebiyatında dağ konusu ve dağ timsali
XXV. Uluslararası KIBATEK Edebiyat Sempozyumu: Uluslararası Edebiyatta Dağ Sempozyumu Bildiriler Kitabı. 30 Ekim-3 Kasım 2013 Alanya - Türkiye. Ankara, 2013. 219-226. ss.