Evliya Çelebi Seyahatnâmesi'nde çekim edatı işlevinde kullanılan -IncA ekli zarf-eylem yapıları
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, 35 (Bahar, 2014) 1-20 ss.