Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans eğitimi hakkında değerlendirme ve tespitler
IX. Uluslararası Büyük Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 26-27 Eylül 2014 Ankara. Ankara, 2014. 206-217 ss.