Çağdaş Kazak edebiyatının kurucusu Abay Kunanbayev'in kara sözlerinde eğitim
Türk Dünyası Bilgeler Zirvesi: Gönül Sultanları Buluşması Bildirieri, 26-28 Mayıs 2014, [Eskişehir]. Eskişehir, 2014. 371-380 ss.