Memlûk Kıpçakçasıyla yazılmış Kitâb-ı Mukaddime-i Ebu'l-Leys Es-Semerkandî'nin söz varlığı
Türk Dünyası Bilgeler Zirvesi: Gönül Sultanları Buluşması Bildirieri, 26-28 Mayıs 2014, [Eskişehir]. Eskişehir, 2014. 525-536 ss.