Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın Tefviznâme'sinde bilgece bakışlar ve kavramlar
Türk Dünyası Bilgeler Zirvesi: Gönül Sultanları Buluşması Bildirieri, 26-28 Mayıs 2014, [Eskişehir]. Eskişehir, 2014. 577-594 ss.