Gelenek ve yaratıcılık ilişkileri bağlamında "Avtorlu/ Yazarlı Destan" terimi üzerine
VIII. Milletlerarası Türkoloji Kongresi, 03 Eylül - 04 Ekim 2013, İstanbul, Bildiri Kitabı. İstanbul, 2014. 745-758 ss.