Eşikte bulantılar: Ahmet Hamdi Tanpınar'ın sahnenin dışındakiler romanında varoluşçu izlekler
VIII. Milletlerarası Türkoloji Kongresi, 03 Eylül - 04 Ekim 2013, İstanbul, Bildiri Kitabı. İstanbul, 2014. 899-919 ss.