On İki Hayvanlı Takvimin on iki yılının özelliklerini anlatan harezm Türkçesi ile yazılmış bir Sâl-Nâme
VIII. Milletlerarası Türkoloji Kongresi, 03 Eylül - 04 Ekim 2013, İstanbul, Bildiri Kitabı. İstanbul, 2014. 391-405 ss.