2012 yılında Güney Sibirya'da Rusya Bilimler Akademisi epigrafik araştırma grubunun çalışmaları ve yeni keşfedilen Türk Runik yazıtları
VIII. Milletlerarası Türkoloji Kongresi, 03 Eylül - 04 Ekim 2013, İstanbul, Bildiri Kitabı. İstanbul, 2014. 581-586 ss.