Mevlana'nın mesnevi'sinde su alegoru ve etkileri - Öztekin, Nezahat.
Birinci Uluslararası Mevlana, Mesnevi ve Mevlevihaneler Sempozyumu Bildirileri. Manisa, Celal Bayar Üniversitesi, 2002. 137-146 ss.