40 yıl sonra diyorlarki Ib Edebiyatımızda dünküler mi daha kuvvetli bugünküler mi? Ic Gavsi Ozansoy; hazırlayan: Ali İhsan Kolcu. - Ozansoy, Gavsi. (Erzurum Ib Salkımsöğüt yayınları Ic 2016.)
143 s. Ib fotoğ. Ic 20 cm.