Sivas yöresinde Battal Gazi ve onun silah arkadaşları ile ilgili inanışlar - Özen, Kutlu.
I.Battalgazi ve Malatya Çevresi Halk Kültürü Sempozyumu, Tebliğler, Malatya 22-24 Ekim 1986, İstanbul 1987. 56-57 ss.