Sözlü Çeviride Kip Kaydırmalarına Dizgeci İşlevsel Dilbilgisi Çerçevesinde Bütünce Temelli Bir Yaklaşım - Kansu-Yetkiner, Neslihan-Oktar, Lütfiye-Yavuz, Yasemin-Özgen, Murat.
Dilbilim Araştırmaları 2014/I. 81-102 ss.