Sivas'ta geleneksel mutfak kültürü mutfak etnografyası, yiyeceklerle ilgili yerel adlar, deyimler ve atasözleri - Üçer, Müjgan.
Türk Halk Kültürü Araştırma 1990/1 .Ankara: Kültür Bakanlığı, 1990. 129-148 ss.