Köprülüler: tarihi piyes 3 perde- Gülsüm: Facia: 4 perde- Mum Söndü: Komedi 5 tablo- Lale Devri: Şarkılı tarihi operet 3 perde- Pazaretesi...Perşembe: Komedi 3 perde- Macun Hokkası: şarkılı Komedi: 3 perde- Yedekçi: Komedi 3 perde- Selam: (İstanbul'un İmarı): Dram 3 perde - Musahipzade Celal. (İstanbul)
47,52, 83,51, 104,52,45,70 s.