Atlı ases: şarkılı Piyes 3 perde- Balaban Ağa: Komedi 8 tablo- İstanbul Efendisi: Komedi 3 perde 1 tablo- Gül ve Gönül: Piyes 2 perde, 4 tablo- Demirbaş şarl: Piyes 3 perde- Fermanlı deli Hazretleri: Piyes 3 perde- Kaşıkçılar: Komedi 3 perde- Kafes Arkasında : Komedi 4 perde - Musahipzade Celal. (İstanbul)
77, 83,96,83,36,59,43,80 s.