Er-risâletü'l-münciye Min Vesveseti'l-mu'tezile Ve'l Cebriye/ Ahmede Debbâğî Maraşî. Hâşiyetü Sünbülzâde alâ Hâşiyeti Mîr Ebi'l Feth es-Saîdî/ Sünbülzâde Mehmed Maraşî - Ahmed Debbâğı Maraşî; Sünbülzâde Mehmed Maraşî.
VIII. 100+107 s.