KL. Ohrıdski Sofya Üniversitesi nezdinde Türkoloji bölümünün 45. yıl dönümü önemli bir bilimsel-öğretim ve bilimsel-araştırıcı akademi merkezi - Tatarlı, İbrahim.
Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, 3 (5, 1998) 536-553 ss.