Osmanlıların fethinden önce Kuzey Doğu Anadolu sınırlarımızdaki Ardahan-Çıl-dır-Posof ve Harak bölgesinin Türklüğü, köyler ve köylü adları - Kayabalı, İsmail-Cemender Aslanoğlu.
Türk Kültürü. XI (126, 1973) 374-383 ss.