Türkiye Türkçesi ile Azerbaycan Türkçesinin kelime grupları cümle çeşitleri / (sentaks) bakımından karşılaştırılması - Karaörs, Metin.
Türk Lehçeleri ve Edebiyatı Dergisi, 1 (1, Haziran 1995) 9-26 ss.