Kasb-hunar leksemalarınıng yasalısh masalaları - Abdiyev, Murodqosım. (İstanbul)
167 s.
Keywords: “Bu monografi dilbilim üzerine çalışılmıştır. Özellikle, çalışma profesyonel belirteçlerin derlenmesini analiz eder. Monograf, Türk öğrencilerinin yanı sıra, sözcük oluşturma ve tasarım süreçlerinde yer alan tüm filologlar, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.“