Dede Korkut Oğuznâmesi -Boylar ve Soylamalar: Günümüz Türkçesine Sözlü Çevirisi Dresden Nüshası ve Günbed-i Kâvus/Türkmensahra El Yazması Esasında - Uzuntaş, Hülya.
Türk Dili, 2021-2 (833, mayıs 2021). 92-96 ss.