Et-tuhfetü'z-Zekiyye fi'l-Lugati'y-Türkiyye'nin sözlükçülük anlayışı hakkında bir inceleme: Arapça dışındaki sözcüklerle düzenlenen madde başları örneği - Muhammed, Ragıp.
Türk Dili Araştırmaları Yıllığı Belleten, 2022 (73, haziran 2022). 7-20 ss.