Devrimci Dönüşümler ve Stalinizm Politik Sitemlerinin Kuruluş Yıllarında Rusya Ulusal Bölgesi. 1917-1939. (Oyrotya Örneği Üzerine-Gorno Altay) - Dilek, İbrahim.
Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, 2021 (51, bahar 2021) 383-392 ss.