Tuva Edebiyatının Önemli Şahsiyeti Oleg Karlamoviç Sagan-Ool ve Ujurajıışkın “Karşılaşma” Adlı Hikâyesi Üzerine - Koçoğlu Gündoğdu, Vildan.
Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, 2021 (52, güz 2021) 311-334 ss.