Güney Sibirya'da (Altay Bölgesi) bir aydınlanma hareketi olarak ak Can/Süt Can (Burhanizm): teşekkülü, temel ilkeleri ve tarihi seyri - Dilek, İbrahim.
Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, 2022 (53, bahar 2022) 79-132 ss.