Kırgız Türkçesinde çalgı aleti kullanmak anlamına gelen “çal-, çert-, oyna-, tart-“ fiillerinin diğer türk lehçelerinde görünümü - Çelik, Fatih.
Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, 2022 (54, güz 2022). 195-217 ss.