10 Kasım 1996 Devlet Töreni konuşmaları ve "Atatürk ve Milli Birlik" paneli ve 13 Kasım 1996'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 13. Kuruluş Yıldönümü'nde düzenlenen "Bağımsızlık Benim Karakterim" paneli (Ankara)
86 s.