Pekin+5 siyasi deklarasyonu ve sonuç belgesi (Türkçe,İngilizce) Pekin deklarasyonu ve eylem platformu - T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü (Ankara)
XII,393s.