İngiliz belgelerinde Atatürk (1919-1938)=British documents on Atatürk (1919-1938) Ocak 1926-Aralık 1929 =British documents on Atatürk (1919-1938) VI : January 1926-December 1929 (Ankara)
c. "6, 7" (557) s.