mecmua-i makalat nuhsutin sempozyum -i beynelmileli-iAzerbaycan şinasi der Azermah-i 1377 tebriz - Merkezi Tahkikatı İlmi Ferhengi Azerbaycan (Aykam) Ba Hemkari-e Neşr Beyn-ul Mileli Muhik (Tebriz)
459 s.