Abdülhamid İbn Türk’ün katışık denklemlerde mantıki zaruretler adlı yazısı ve zamanın cebri =logical necessities in mixed equations by Abd AL Atamîd Ibn Turk and the algebra of his time - Sayılı, Aydın (Ankara)
176 s.