Asi Nehri deltasının jeomorfolojisi ve dördüncü zaman deniz-akarsu şekilleri = Die geomorphologie des orontes-deltas und der anschliessenden pleistozanen strand und flussterrasen (Provinz Hatay, Türkei) - Erol, Oğuz (Ankara)
110 s.