Avrupa birliğine geçiş sürecinde Türkiye'nin siyasal ve ekonomik sorunları sempozyumu 13 Nisan 2001 - Avrupa birliği'ne geçiş sürecinde Türkiye'nin siyasal ve ekonomik sorunları sempozyumu (Denizli : 2001) (Denizli)
111 s.