Dr.Baymirza Hayit'in eserleri ve faaliyetleri hakkında bildirilen fikirler (Batı Avrupa,A.B.D. ve Şark)=Mcinungen Uber publication und tatigkciton von Dr.Baymirza Hayit:west Evrope,USA und Orient (Ankara)
c. "1" (644) s.