İstanbul kütüphaneleri Arap harfli süreli yayınlar toplu kataloğu 1828-1928 = Union catalogue of the periodicals in Arabic script in the libraries of Istanbul, 1828-1928 (İstanbul)
xxxviii, 602, 24 s.