İz istorii bibliografirovaniya naçionalnoi peçati narodov srednei azii vtoroi polonivı xix i pervoi çetverti xx veka : Orta asya halklarının xix asrın ikinci yarmında ve xx asrın birinci çareginde çıkan milli metbugatını bibliyografirlemegin tarıhından - Yazberdıev, A. (Aşkabad)
216 s.