Kafkasya’da İslam medeniyeti milletlerarası sempozyumu tebliğleri (9-11 Aralık 1998: Bakü) : İslamic civilisation in cacucasia proceedings of the international symposium Baku- Azerbaijan , 9-11 December 1998. (İstanbul)
257 s.