"Kitab-üz Zandaka fî Ma'rifet il-hayl ve ecnasuha ve Emrazuha ve Edviyetuha" adlı el yazmasının anatomi, fizyoloji, etyoloji yönünden incelenmesi ve veteriner tarihindeki önemi - Dinçer, Ferruh (Ankara)
90 s.