Kuruluşunun 150. yıldönümünde Kanada Karsı’na Türkiye karsı Ve Atatürk Üniversitesi'nden armağan (10 temmuz 1972) = For the 150th anniversary for the foundation of present to Kars in Canada from Kars in Turkey and Ataturk University (10th July 1972) - Kırzıoğlu, Fahrettin (Erzurum)
32 s.