Ortadoğu'da Osmanlı Dönemi Kültür İzleri Uluslararası Bilgi Şöleni bildirileri 25-27 Ekim 2000 Hatay = papers submitted toInternational Symposium on Ottoman Heritage in the Middle East 28 Oktober 2000, İskenderun (Ankara)
2 c.